Todos los hoteles en Barcelona: obtener la mejor oferta del hotel de interés turístico en Barcelona. Sin gastos de reserva. Usted paga por la habitación del hotel en Barcelona en el check-out. Cancelación sin cargos.

USD
reserva del hotel en Barcelona: comprobar la disponibilidad y el precio de las habitaciones
Edades de los niños:
Cancelar
Aceptar

Xarxa Barcelona a Internet


Taller per crear una xarxa d'economia alternativa al barri.
El 8 de maig de les 16.00 a les 19.00 a l'infoespai (pl. del Sol)el grup de treball d'economia alternativa proposen un taller per crear una xarxa d'economia alternativa.
- BCNET
IGC/INET 2004 convoca el primer concurs de seguretat a Internet
Xifra premiarà amb 6.000 euros a qui aconsegueix llegir un fitxer protegit pel seu nou firewall de darrera generació. El dimarts 11 es donarà a conèixer la plana web on es troba el fitxer; els participants tindran 60 hores per a intentar-ho.
- Softcatalà
Softcatalà anuncia la disponibilitat de la seva memòria de traducció.
Una memòria de traducció és una base de dades que conté el text original d'un programa i la seva traducció a una llengua diferent a l'original, en aquest cas el parell anglès - català.
- Bcnet
Premi de foment a la participació ciutadana al pla comunitari de Sant Antoni
La recerca “Treballem junts per millorar el nostre Barri” referida al pla comunitari del barri de Sant Antoni de Barcelona ha rebut el III Premi Josep M.Rueda i Palenzuela, atorgat per la Diputació de Barcelona amb una dotació de 9.000 euros.
- BCNET
Saló Internacional de les TIC a Senegal en desembre 2003
Primer Saló de les Tecnológies de la Informació i la Comunicació al Senegal per potenciar la política de descentralització i el paper de les regions senegaleses que treballen amb la utilització de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a tot el país.

Todos los hoteles Barcelona

5 estrellas (40)

4 estrellas (226)

3 estrellas (189)

2 estrellas (96)

No clasificados (330)

Ofrecemos 2644 hoteles en Barcelona, España con precios bajos y descuentos. Nuestro sistema de reserva proporciona hoteles de lujo y baratos en Barcelona, hostales, moteles, B&B, hoteles y alojamientos económicos ‪en Barcelona. Tenemos las ofertas de hoteles en el centro de Barcelona. También puede reservar el hotel cerca del aeropuerto en Barcelona a precio barato. Nuestro sistema es seguro y absolutamente gratuita.

Buscar un hotel

Hoteles por ubicación

Favoritos

Hoteles en otras ciudades

mapa de Barcelona